Ultimaker Launch

25 oktober: Ultimaker Launching Event

Wie zich wel eens verdiept heeft in desktop 3D-printen kan Ultimaker niet gemist hebben. Ultimaker is een jong Nederlands bedrijf dat zich binnen de 3D-printwereld in korte tijd op de kaart heeft gezet. Sinds 2011 is Ultimaker de succesvolle pionier van de 3D-thuisprintmarkt. Ultimaker is een van de weinige succesvolle open source bedrijven; iedereen heeft de mogelijkheid bij te dragen aan de ontwikkeling van 3D-thuisprinters, door te experimenteren en nieuwe objecten te ontwikkelen. Ultimaker is toegewijd aan het beter, sneller en eenvoudiger maken van 3D-printen.

Launching Event in Amsterdam
Vrijdag 25 oktober lanceert Ultimaker een aantal baanbrekende producten en diensten op het gebied van 3D-printen, die door het bedrijf zelf toegelicht zullen worden. Daarnaast zal Brian Garret, een van de oprichters van 3D Hubs, aan het woord zijn. Hij zal spreken over het onlangs verschenen trend report over hoe 3D-printen in het 3D Hubs netwerk wordt gebruikt en bijvoorbeeld welke 3D-printers, materialen en kleuren het meest populair zijn. Als afsluiter zullen er twee Ultimaker gebruikers hun ervaring delen. Een van deze gebruikers is Maarten de Coninck. Hij zal vertellen over hoe Pobject probeert nieuwe kansen te creëren door een mindset verandering over 3D-printen bij een breder publiek. Tevens zal Jelle Andriesse een indrukwekkend instrument onthullen, een 3D-geprinte primeur.

De avond wordt afgesloten met een borrel.

Vraag het de experts
Heb je zelf een idee en vraag je je af of dat met 3D-printen gerealiseerd kan worden? Pak deze kans en vraag het de experts zelf op deze dag!

Locatie
Pakhuis de Zwijger
Piet Heinkade 179
1019 HC Amsterdam

Aanmelden
Meld je aan voor de Ultimaker Launching Event via deze link (Pakhuis de Zwijger). Toegang is gratis.

Deze avond wordt gecureerd door het 3D-print platform Ground3d, in samenwerking met Ultimaker BV en Pakhuis de Zwijger.