Twikit - customizable 3D-printed products

Je eigen unieke ketting met Twikit

Met 3D-printen kun je unieke producten maken, omdat elke item on-demand wordt geproduceerd. Geen vaste mallen of matrijzen, maar maatwerk dus.

Het Belgische bedrijf Twikit kennen we van superleuke customizable producten. Eerder zagen we hun awards en bloemen voorbij komen. Nu hebben ze in samenwerking met sieradenontwerpster Anne Zellien een nieuw customizable product gelanceerd: maak een ketting met je eigen tekst!

Anne Zellien is afgestudeerd aan de befaamde Koninklijke Academie voor Schone Kunsten in Antwerpen en heeft in 1987 haar eigen merk gelanceerd. Overtuigd van het belang van liefde en vriendschappen in het leven, uit Anne persoonlijke boodschappen in haar creaties. Twikit digitaliseerde Anne Zellien’s fonts en bedeltjes, zodat ook jij met een paar klikken een unieke ketting kan maken! De kettingen worden in zilver gemaakt en worden geleverd in prachtige Anne Zellien sieradendoosjes. Deze unieke kettingen zijn een perfect cadeau voor verjaardagen, geboortes en natuurlijk geliefden. Binnen 9 werkdagen wordt jouw ketting speciaal voor jou gemaakt en naar je toegezonden.

Express yourself met Twikit!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *