3D-printed nails

3D-geprinte nepnagels; Meet the Laser Girls!

Ben je dol op nepnagels en nailart maar vind je de opties te bepert? Meet the Laser Girls. Deze dames houden zich bezig met het 3D-printen van nepnagels. Het fijne van de 3D-printtechnologie is dat verschillende vormen en creaties kunnen worden gecreeerd, wat niet op een andere manier mogelijk is.

Sarah Awad en Dhemerae Ford zijn de designers en oprichters van The Laser Girls. Alle bijzondere ontwerpen zijn te zien op hun Shapeways pagina, waar ze binnenkort ook te koop zullen zijn. Afgelopen jaren is er een verhoogde focus op nailfashion te zien. Zo was er een stijging te zien in de nagellakverkoop. Verschillende nagelcreaties waren al mogelijk, zoals de zogehete ‘Caviar Nails’. Maar 3D-geprinte nagels bieden wel heel bijzondere mogelijkheden op het gebied van nailfashion. De unieke creaties van the Laser Girls zijn op geen andere manier te vervaardigen.

The Laser Girls zijn op het moment bezig met de twee ronde van prototypes en er wordt verwacht dat de bijzondere nagelcreaties begin februari te koop zullen zijn. Op het moment wordt ook een maattabel ontwikkeld, zodat de nagelsets ieder zo goed mogelijk zal passen.

Wil je op de hoogte worden gehouden van de bijzondere nagelcreaties? The Laser Girls zijn te volgen op Instagram!