pancakebot printer

3D-geprinte pannenkoeken!

Een perfect ronde pannenkoek bakken is voor sommige onder ons een hele klus, laat staan in de vorm van de Eiffeltoren. Met de komst van de PancakeBot Printer, is het mogelijk om pannenkoeken te bakken in de door jou gewenste vorm!

De ontwikkelingen op het gebied van voedsel-printen gaan hard. De Foodini, een voedselprinter, is binnenkort verkrijgbaar voor de consument. Het is dan ook hartstikke leuk om gepersonaliseerd voedsel te nuttigen. En nu kun je dus ook pannenkoeken 3D-printen in de gekste vormen. Het beslag wordt door de PancakeBot Printerm direct op een verhitte bakplaat geprint.

Afgelopen weekend maakte de PancakeBot zijn debuut bij de Bay Area Maker Faire in California. De designer Miguel Valenzuela wil kinderen inspireren om voedsel te creëren en plezier te ervaren door het eten hiervan. Daarnaast  wil hij een bijdrage leveren aan het ontwikkelen van interesse in programmeren en bouwkunde bij kinderen, door het gebruiken van de PancakeBot.

Helaas is deze printer nog niet te koop, en moeten we even wachten totdat we bijzondere pannenkoekjes kunnen creëren. Zie hieronder de PancakeBot aan het werk!