smart3dprint-shop Noordwiijk Aan Zee

3D-printshop in Noordwijk Aan Zee

Steeds meer 3D-printwinkels openen hun deuren in Nederland. Een goede zaak, want 3D-printen moet je vooral met eigen ogen zien en ervaren.

Vorig jaar openden de broers Kajo en Tibo pas een pop-up store in Eindhoven waar iedereen 3D-printers, materialen en 3D-geprinte accessoires kon kopen. Inmiddels hebben de broers een 3D-printshop geopend in Noordwijk Aan Zee.

Shop in shop
De unieke 3D-printshop van Smart3Dprint is gevestigd in een historische kapel te Noordwijk Aan Zee. Hier worden 3D-print demonstraties gegeven en kan iedereen de 3D-technologie ervaren.
Smart3Dprint laat zien wat er allemaal mogelijk is op het gebied van 3D-printen, de leukste objecten worden hier verkocht. Van sieraden en woonaccessoires tot meubels. Ook kunnen geïnteresseerde hier hun 3D-printer en filament (3D-print materiaal) aanschaffen.

Winkeladres:
Hoofdstraat 96, Noordwijk aan Zee
Openingstijden:
Donderdag, Vrijdag en Zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur en Zondag van 13.00 tot 17.00

Webwinkel
De gebruiksvriendelijke en vooral leuke webwinkel maakt 3D-printing toegankelijk voor iedereen. Hier kan gebruik worden gemaakt van hun 3D-printservice waar objecten snel en betaalbaar geprint kunnen worden. Voor een origineel cadeau ben je bij Smart3Dprint aan het juiste adres!

Studio TIKA
Tibo & Kajo Pas vormen samen Studio TIKA. Tibo is afgestudeerd als meubelontwerper en Kajo haalt zijn inspiratie uit industriële technieken. De ontwerpen worden gefabriceerd met verschillende 3D-printers. Duurzame materialen gecombineerd met moderne technieken zijn de basis van het werk van studio TIKA.