141962-ZMorph2-BLUE-960-1-8469ce-large-1411029018

3D printwinkel Zmorph opent haar deuren in Haarlem

De Zmorph 3D print flagship store, aan de Gedempte Oudegracht in Haarlem, wil alle facetten van de 3D-printtechniek laten zien aan winkelend publiek alsmede het bedrijfsleven.

De winkel is het initiatief van Multi-3Dprint, de Nederlandse importeur van Zmorph printers en 3D accessoires. Volgens Jan Willem de Bok, eigenaar van Multi-3Dprint, staat het merk staat voor vernieuwing, flexibiliteit en bijzonder mooi vormgegeven en veelzijdige printers.

Printen met plastic, keramiek, chocolade, nylon of rubber
Zelf producten printen wordt steeds eenvoudiger. De robuuste en laagje voor laagje opgebouwde plastic ontwerpen zijn inmiddels bij velen bekend. Een 3D-printer kan echter voor meer doeleinden worden ingezet. Zmorph werkt met eenvoudig te verwisselen printkoppen. De gebruiker kan nu frezen of graveren, keramiek of rubber vormen, plastic of nylon voorwerpen creëren en kan zelfs werken met vloeibare chocolade of cakebeslag.

De winkel zal ruimte bieden aan ontwerpers, zij kunnen eigen creaties uitprinten en uitgebreid testen.

Dick Potharst, eigenaar van Mulit-3Dprint: “Zmorph komt met een compleet eigen lijn aan printkoppen en mogelijkheden. In onze winkel willen we daar voldoende aandacht aan besteden en laten zien dat 3D -printen verder gaat dan enkel een leuke plastic gadget. Daarnaast bieden wij workshops en support zodat een ieder met een 3D printer ook daadwerkelijk goede resultaten behaalt”.

Openingsfeest
De winkel zal op 9 oktober feestelijk worden geopend op de Gedempte Oude Gracht 94 in Haarlem. Om 16:00 uur wordt de rode loper uitgerold en het pand officieel geopend waarna een welkomstwoord volgt. Daarna is er ruimte voor muziek en een drankje.

 

Meer informatie: www.zmorph.nl