winkel

3D-technologie voor iedereen; Makerpoint 3D Concept Store

MakerPoint lanceert een unieke fysieke en online 3D-winkel voor consumenten en professionals in hartje Arnhem. Onder het motto ´Everyone is a Maker´, kan iedereen bij MakerPoint voortaan 3D-scanners, 3D-printers en 3D-lifestyle producten zien, aanraken, gebruiken, personaliseren en kopen.

3D-technologie neemt een enorme vlucht, zeker op het gebied van toepassingen voor consumenten. 3D-printers en scanners worden betaalbaarder en eenvoudiger in het gebruik en er komen steeds meer programma’s op de markt die het iedereen mogelijk maken op eenvoudige wijze zelf producten te ontwerpen. MakerPoint maakt dit nu nog toegankelijker met een winkel waar iedereen terecht kan voor vakkundige ondersteuning en zo vol vertrouwen kan starten met deze fantastische technologie.

Iedereen is een “maker”
MakerPoint heeft een brede selectie betaalbare 3D-printers van verschillende merken in de winkel en het materiaal waarmee je de printers vult. Daarnaast vind je in de winkel een divers assortiment van 3D-lifestyle producten van verschillende merken en topontwerpers waarvan je er een aantal kunt personaliseren. Je kunt in de winkel ook professionele 3D-scans laten maken die je vervolgens weer zelf kunt printen. Zo kun je bijvoorbeeld ook jezelf, je beste vriend of favoriete object ter plekke laten scannen en direct een beeldje van printen. Bij MakerPoint maken we van iedereen een “maker”.

Feestelijke opening
De MakerPoint winkel in Arnhem opende begin december haar deuren voor het publiek. Op 22 januari 2014 viert MakerPoint de opening van de winkel met een feestelijk evenement in samenwerking met 3D Hubs, dat op deze avond Arnhem als 3D Hubs stad lanceert. Naast een korte introductie door een paar sprekers, wordt er natuurlijk vooral veel geprint. Bovendien maak je die avond kans op een gratis scan van jezelf. Vanaf 18:30 uur is iedereen welkom voor een onvergetelijke 3D avond.

Meer Weten?
Je vindt de winkel van MakerPoint op Rijnstraat 13 in Arnhem. De openingstijden zijn: dinsdag t/m vrijdag 9.30 – 18.00 uur (donderdag aansluitend koopavond tot 21.00 uur); zaterdag 10.00 – 17.00 uur en elke eerste zondag van de maand 12:00-17:00 uur.