3D worknet

3D WORKNET ontvangt als eerste 3D printbedrijf ISO 9001

3D Worknet (gevestigd te Ede), het grootste, professionele 3D-printbedrijf van Noordwest-Europa, heeft deze week als eerste binnen de branche het ISO 9001 certificaat behaald. Met deze erkenning is een professionele stap binnen de 3D-printindustrie gezet.

Het ISO 9001 certificaat is een norm die eisen stelt aan het kwaliteitsmanagementsysteem van een organisatie. 3D Worknet heeft hiervoor een officieel kwaliteitsbeleid opgesteld. Tijdens de audit heeft 3D Worknet aangetoond een dusdanig niveau van kwaliteitsmanagement te voeren, dat deze is erkend door TÜV Nederland (een gerenommeerde en leidende certificatie- en inspectie-instelling). ISO 9001 wordt internationaal gebruikt en ingezet. Het ISO certificaat is 3 jaar geldig. De TÜV verricht jaarlijks een audit.

Erik van der Garde, directeur van 3D Worknet, is zeer trots op deze certificering. ‘Met het behalen van ISO 9001 onderscheiden we ons binnen de branche. 3D Worknet zorgt voor een nieuwe professionaliseringsslag binnen deze industrie. Bovendien bieden wij onze klanten met de inzet van het kwaliteitsmanagementsysteem nog meer betrouwbaarheid en kwaliteit op de 3D-printproducten die wij leveren.’