3dme-3d-systems-cubify-2

3Dme: Laat jezelf 3D printen als een standbeeldje

Wat als jij jezelf in full color 3D figuur kan laten printen? Een eigen foto van jou op een kostuum van een superheld, een atleet, een bruid en andere gebeurtenissen met een eenvoudige twee foto upload is vanaf vandaag een mogelijkheid!

Vandaag  heeft 3D Systems de “3DMe” gelanceerd. 3DMe figuurtjes kunnen gebruikt worden voor op een bruidstaart, cadeau voor speciale gelegenheden of gewoon voor de lol. De zeer gedetailleerde 3DMe figuren worden in full color geprint met jouw gezicht erop en jouw persoonlijke bericht onder het figuurtje.

“Nu kan iedereen zijn fantasie versie van zichzelf creëren, een prestatie van een geliefde vieren of gewoon lol hebben met een full color standbeeldje. Gewoon met het uploaden van een paar foto’s”, zei Sarah Stocker, Senior Directeur Cubify, 3D systems.

De figuurtjes worden geprint met een 3D Systems Zprinter 650 voor een full color en een soort keramisch gevoel. De grootte van de figuren zijn 140 mm hoog en de prijs om het geleverd op jou deurmat te krijgen is $65.99.

3DMe is beschikbaar op Cubify.com. Upload een foto van jezelf en een 3DMe figuur wordt naar jou verzonden.

Bron: 3D Systems

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *