De BID Awards

Bij een evenement met het thema Innovatie horen geen standaard awards. Ground3d ontwikkelde deze 3D-geprinte awards voor de winnaars van het evenement. 

  • Klant: Big Improvement Day
Concept

Awards voor de Big Improvement Day

Voor de jaarlijks terugkerende Big Improvement Day heeft Ground3d unieke awards ontworpen en gemaakt. Samen met de beste makers uit het vak maakten we vier verschillende 3D-geprinte awards, die tijdens de Big Improvement Day zijn uitgereikt aan onder andere André Kuipers en Armin van Buuren. Tijdens de Big Improvement Day in Amsterdam hebben we tevens het Ground3d netwerk gepromoot onder de duizenden bezoekers.

BID is hét platform voor inspirerende ontmoetingen, vernieuwende inzichten en grensoverschrijdende samenwerkingen. BID wil mobiliseren door te inspireren en heeft als doel Nederlandse professionals een podium te bieden voor het gezamenlijk verbeteren van BV Nederland.

Voor de award is het BID-logo omgezet tot een 3D-tekening om vervolgens 3D-geprint te worden. De awards zijn gemonteerd op marmeren voetjes voor een stevige body. Naast de vier awards die op het podium werden uitgereikt, maakten we ook kleinere BID beeldjes voor alle sprekers op het evenement.

Media