Mamba3D

Campagne voor de Mamba3D printer gelanceerd op Kickstarter!

Vorige week is op Kickstarter de campagne gelanceerd voor de Mamba3D printer. De campagne zal één maand duren en heeft als doel voldoende kapitaal bijeen te brengen om de productie van de Mamba3D printer op te starten. “Nadat wij afgelopen maand in de media hadden aangekondigd dat wij onze Mamba3D printer naar de markt zouden brengen, hebben wij veel positieve reacties ontvangen”, aldus Michiel Bieshaar, oprichter van MyMatics. “Vooral het nieuws dat wij veel aandacht hebben besteed aan het bouwen van een hoge kwaliteitsprinter, heeft een bijzonder warm welkom gekregen”.

The Mamba3D printer is een open-source printer op basis van de Fused Filament Fabrication (FFF) print techniek. De 3D-printer is gemaakt van een aluminium frame en hoogwaardige componenten, wat de printer gebruikersvriendelijk en zeer betrouwbaar maakt. Door middel van een campagne op Kickstarter wil MyMatics een gebruikersgroep opzetten, waarmee ervaringen en ideeën uitgewisseld kunnen worden. Michiel: “Gebruikerservaring is voor ons erg belangrijk en staat centraal bij onze verdere ontwikkelingen”.

Omdat het ontwerp van de Mamba3D printer klaar is, wordt de productie direct na de Kickstarter campagne opgestart, waardoor de eerste producten in augustus van dit jaar kunnen worden verscheept.

Voor meer informatie, ga naar de Kickstart pagina: http://kck.st/1fp1Fu2

OVER MYMATICS

MyMatics, opgericht in 2012, ontwerpt en produceert oplossingen op het gebied van 3D-printing. In de afgelopen jaren heeft MyMatics de Mamba3D printer ontworpen, een open-source 3D-printer van hoge kwaliteit en gemakkelijk in het gebruik.