Chocolate face in 3D

Chocoface: om op te vreten!

Heb jij je cadeautje al klaarstaan voor Valentijnsdag? Met Chocoface maak je zeker indruk op je Valentijn!

In Japan zijn ze al druk bezig met Valentijnsdag zoals menigeen in Nederland. In The Fabcafe in Tokyo hebben zij echter wat unieks bedacht voor gegarandeerd succes op de dag van de liefde. Het doe-het-zelf restaurant biedt jou de mogelijkheid om een scan van je hoofd te maken, om te zetten in een 3D image, waarna zij er een siliconen gietvorm van maken met een 3D printer. Deze giet je vol met heerlijke chocolade en je hebt jouw hoofd in chocola, Chocoface! Natuurlijk een indrukwekkend en persoonlijk cadeau voor je Valentijn om zijn/haar tanden in te zetten…

Het is echter alleen toegankelijk voor vrouwen. In Japan is het een tradititie dat vrouwen chocola geven aan hun geliefde voor Valentijnsdag. De mannen krijgen in maart dan de kans om wat voor de vrouwen terug te doen op Witte dag. Je gezicht in chocola kost ongeveer $65,-.

Voor de chocolade verslaafden onder ons is een eigen chocolade 3D printer misschien wel de beste keuze, onbeperkt chocolade lekkernijen printen, in elke mogelijke vorm!

Zie ook de video op BBC news.

Featured foto: BBC News
1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *