Patrick Jouin, Bloom

De topontwerpen van .MGX bij Ground3d

Design label .MGX daagt topontwerpers uit om bijzondere producten te ontwerpen met 3D print technologieën. De collectie bestaat uit prachtige lampen en meubels die een magische sfeer in je huiskamer scheppen. MGX combineert het beste van moderne en traditionele vakmanschap. De producten zijn geproduceerd met technologieën die het mogelijk maken om vormen te maken die anders onmogelijk te realiseren zouden zijn, neem bijvoorbeeld de schoonheid en complexiteit van de Quin lamp, deze zou op geen andere wijze gemaakt kunnen worden. Elk stuk wordt afzonderlijk getekend in 3D software en tot leven gebracht door middel van een laserstraal in epoxy of polyamide, en vervolgens zorgvuldig met de hand afgewerkt.

De topontwerpers en de hoogstaande technologieën van .MGX vormen de perfecte combinatie voor een absoluut bijzondere collectie die vanaf 5 april te bezichtigen is tijdens de expositie XYZ, georganiseerd door Ground3d in gallery CNCPT13.

De ontwerpers van de producten die je tijdens deze expositie kunt bewonderen en kopen zijn:
Xander Lust, Jiri Evenhuis, Janne Kyttanen, Bathsheba Grossman, Patrick Jouin, Peter Jansen, Luc Merx en Arik Levy.

.MGX is de ontwerpafdeling van Materialise NV, expert in rapid prototyping technieken. Voor meer informatie, bezoek www.materialise.com.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *