3D-printen is een bijzondere manier van produceren waarmee unieke objecten vervaardigd kunnen worden uit verschillende materialen. Vooral voor enkele stuks, kleine series of complexe vormen kan 3D-printen een uitkomst bieden. Ook het 3D-scannen van bestaande objecten en deze eventueel aanpassen voor het productieproces is een mogelijkheid. Bij Ground3d bent u aan het juiste adres om het hele proces van idee tot eindproduct te realiseren. We denken mee en zorgen voor een hoogwaardig resultaat, eventueel afgemaakt met andere materialen zoals hout of steen.

Voorbeelden van door Ground3d uitgevoerde projecten


Giel Beelen voor 3FM Serious Request
In samenwerking met 3FM en het team van Giel Beelen heeft Ground3d het “Spaarpot hoofd” van Giel Beelen gemaakt voor Serious Request. Partners: 3D Worknet en 4C. Bekijk hier de blogpost!

[photomosaic nggid=23]

De BID 2013 Award
Voor de jaarlijks terugkerende Big Improvement Day hebben we unieke awards ontworpen en gemaakt. Het ging hier om 4 verschillende awards welke tijdens deze dag uitgereikt zijn aan onder andere André Kuipers, Armin van Buuren en Diederik Samsom.

[photomosaic nggid=20]

In de video commercial voor RTL7 zijn de BID awards nog duidelijk te zien in de handen van André Kuipers en Rogier van der Heiden.

The Next Web Awards
Ground3d heeft voor dit internationale event vijf zeer bijzondere awards ontworpen en gemaakt. Al voordat de uitreiking plaatsvond, was organisator en oprichter Boris Veldhuijzen van Zanten zo enthousiast, dat hij spontaan het podium op sprong en terwijl hij een van de awards in zijn handen pakte, liet hij weten dat hij er zelf ook wel een zou willen hebben.

[photomosaic nggid=21]

Euro Pioneers
Van Euro Pioneers kregen we de opdracht de awards te ontwerpen voor Euro Pioneers. Deze awards zijn op de feestelijke uitreiking overhandigd door Neelie Kroes, vicevoorzitter van de Europse Commissie, en Werner Vogels, vicepresident van Amazon.com.

[photomosaic nggid=18]

Ground3d logo
Voor Ground3d zelf hebben we van ons 2-dimensionale logo een 3-dimensionaal object ontworpen en geprint zodat we onze missie niet enkel 2D kunnen uitdragen maar ook in 3D. Een verbluffend resultaat in een fractie van de tijd ten opzichte van andere fabricage mogelijkheden. Ook uw logo in 3D! Neem contact op voor meer informatie.

[photomosaic nggid=19]