Ground3d & KPMG 3D-print event

In samenwerking met KMPG heeft Ground3d een informatie- en demonstratie-dag georganiseerd om het netwerk van KPMG te informeren over de toekomst en kansen van 3D-pinten in het bedrijfsleven. Verder was het een gelegenheid om het KPMG netwerk kennis te laten maken met de aangesloten partners van Ground3d.

Concept

Disruptive Innovation: 3D Printers

Op 8 mei 2013 organiseerde Ground3d, in een unieke samenwerking met KPMG, een event om samen met de deelnemers, experts en de laatste 3D-startups het net op te halen met betrekking tot de innovaties die nu plaatsvinden in het Nederlandse 3D printing landschap.

Tijdens dit event konden deelnemers 3D-print technologie zien, voelen en beleven. 3D printers in actie, maar ook de meest innovatieve start-ups op het gebied van 3D-printen. Kortom een mooie manier om te zien wat de impact van deze innovatie is!

Een aantal experts gaf hun visie op de ontwikkelingen in het 3D printing landschap: welke toepassingen zijn er nu al en wat brengt de toekomst ons? Ook gaf KPMG haar visie op 3D-printen en fraude. 3D-printen maakt het in theorie mogelijk om alles te printen, van wapens tot design items,waardoor fabrikanten op een andere manier om moeten gaan met de “namaak”-problematiek.

Het event vond plaats op het KPMG hoofdkantoor te Amstelveen.

Met presentaties en demonstraties van Materialise NV, Hans van Toor, Frank Voskeuil, 3D Builder, Peggy Bannenberg e.a.