Doodle3d

Print je eigen tekening met Doodle3D!

Er zijn natuurlijk al websites met daarop talloze 3D objecten die je gratis kunt downloaden, zodat je binnen no-time een vaas, sieraad of een iPhone case hebt. Maar het is natuurlijk nog veel leuker om je eigen tekening te kunnen printen op een 3D printer!

Daarom is Rick Companje Doodle3D aan het ontwikkelen, een erg simpel tekenprogrammaatje waarmee je je eigen tekeningen tot leven kunt laten komen met een 3D printer, zonder dat je daarvoor verstand hoeft te hebben van ingewikkelde 3D programma’s. Je maakt een tekening op een tablet, smartphone of computer en met één druk op de knop print een 3D printer laagje voor laagje je eigen doodle uit met plastic. Vervolgens kan je nog, door een simpele beginvorm – zoals bijvoorbeeld een cirkel – te draaien en te buigen, je doodle omvormen tot een kunstzinnig gestroomlijnd ruimtelijk object. Het mooie is dat jouw doodle helemaal uniek is!

Vanaf vandaag staat de crowd-funding campagne van Doodle3D 30 dagen op Kickstarter. Met het geld van deze campagne wordt de Doodle3D WiFiBox verder ontwikkeld, een piepklein kastje waarmee je draadloos kunt 3D printen vanaf je smartphone of tablet. Steun dit superleuke project via http://www.doodle3d.com/kickstarter en zeg het voort!

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *