MAKRZ app

Download gratis product files via de MAKRZ app

Eindelijk, je kunt nu overal waar je bent op zoek gaan naar de leukste en beste 3D files van echte producten, bijvoorbeeld iPhone hoesjes en sieraden. En geloof het of niet, ze zijn stuk voor stuk gratis te downloaden. Heb je toegang tot een 3D printer, dan kun je dus gratis je producten uitprinten. En de naam is MAKRZ, te downloaden via iTunes.

We kenden natuurlijk thingiverse.com al, van het Amerikaanse bedrijf Makerbot. Op deze website kun je ook gratis 3D bestanden vinden, downloaden en meteen aan de slag gaan met 3D printen. Maar een beetje concurrentie kan natuurlijk geen kwaad. Op MAKRZ kun je ook files vinden waarmee je kunt lasersnijden en CNC-frezen.

Met de simple interface van MAKRZ kun je makkelijk door de 3D models browsen. Als je een model hebt gevonden die je wilt downloaden, kun je deze meteen in je Dropbox folder opslaan.

De app is afkomstig van het bedrijf Printrbot, opgericht door Brook Drumm. Printrbot biedt een simpele Do It Yourself 3D printer aan, welke zo min mogelijk onderdelen heeft, zodat het binnen een mum van tijd geassembleerd is. Ook de onderdelen van deze Printrbot 3D printers kun je gratis downloade via de app!

Als het goed is, komen er binnenkort meer features uit voor de MAKRZ app, denk aan community tools zoals het delen van foto’s en files via Dropbox, Twitter, etc. Ook wordt er al gewerkt aan een web-versie en natuurlijk ook een versie voor niet-Apple gebruikers.

Wordt vervolgd…

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *