makerpoint_harlingen

Eerste 3D-printwinkel in Noord Nederland geopend

MakerPoint opent vierde 3D Concept Store in Harlingen

Trijntje Teerhuis van Tryn 3D Printing uit Harlingen startte deze week een MakerPoint vestiging in haar bedrijf. Omdat ze regelmatig de vraag kreeg of ze naast het produceren van 3D-prints ook lezingen, advies over de juiste productiewijze en 3D-printers kan leveren, kwam ze in gesprek met de MakerPoint organisatie. Al snel bleek dat men elkaar goed aanvult en ondersteunt.

Een MakerPoint 3D Concept Store is de winkel voor 3D-printers, 3D-filament, 3D-scanners en de mooiste 3D-geprinte producten. Een plek waar je 3D-technologie kunt kopen, maar vooral ook ervaren. Bij MakerPoint gelooft men in service en kwaliteit. Ze verkopen dan ook alleen de beste 3D-printers en filament van de hoogste kwaliteit. Dus bij MakerPoint ben je verzekerd van lage online prijzen en de persoonlijke ondersteuning en service van een moderne winkel.

Trijntje is ruim vier jaar actief in de 3D-printwereld en heeft inmiddels veel ervaring om consumenten, bedrijven en instellingen te adviseren op het gebied van 3D-technologie.

“Het is veel meer dan alleen een 3D-printer neerzetten of een print maken”, vertelt Trijntje. “Je geeft advies en begeleidt. Door de dubbelfunctie van de concept store kun je iemand helpen om zijn of haar idee tastbaar te maken.”

Vanaf nu kan iedereen in het noorden van Nederland terecht bij de nieuwe MakerPoint winkel in Harlingen. De winkel is gevestigd op de Zuiderhaven 73.
Meer info op www.makerpoint.nl of via 06-4273 0048.

Voor belangstellenden is er op zaterdag 25 april een open dag van 11.00 – 16.00 uur.

 

Foto: Joachim de Ruijter