3dprinteu

Evenement: 3DprintEU in Zwolle

Op 10 september organiseert Greenpac (Windesheim en Hogeschool Stenden) de derde editie van het 3DprintEU event in Zwolle. Dit is hét 3Dprint-event van Noord-Nederland. Het thema is 3D-printen: hype of toekomst? De focus ligt op 3D-printtoepassingen in de medische sector en het onderwijs. De organisatie wil met het evenement algemeen publiek, medewerkers uit de medische en dentale zorg laten zien en inspireren hoe 3D-printen toegepast kan worden binnen hun specialisme.

Naast het sprekersprogramma, zijn er ook workshops te volgen en op het expertiseplein kunt u inhoudelijk advies inwinnen van partners van het evenement. Kennispoort Regio Zwolle, Polymer Science Park, iLab, Health Innovation Park en Kamer van Koophandel zijn aanwezig om uw vragen te beantwoorden.

De beursvloer is geopend van 9.30 tot 17.00 uur. Hier kunt u onder andere de nieuwste printers bekijken. Daarnaast staan er organisaties die de laatste ontwikkelingen en technologieën op het gebied van 3D-printen binnen de zorg en het onderwijs presenteren. Ga naar de website voor een overzicht met exposanten.

Datum & tijd
Donderdag 10 september, 09:30 – 17:00 uur

Locatie
3DPrintEU vindt plaats in de X-T lobby (begane grond, tussen het X- en T-gebouw) van Windesheim in Zwolle.

Meer informatie
Houd de website in de gaten voor de laatste ontwikkelingen omtrent het programma en de exposantenlijst.