Ontdek hoe 3D printen het ook voor jou mogelijk maakt om een stempel te drukken op jouw eigen producten. Massaproductie maakt plaats voor op maat gemaakte producten die perfect aansluiten op jouw wensen. Geen idee hoe 3D printen werkt en hoe je moet beginnen?

Om een idee te geven van de mogelijkheden van 3D printen hebben we alle basiskennis voor je op een rijtje gezet. Hou ook onze blog in de gaten voor interessante nieuwtjes en om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen op het gebied van 3D printen.

Laat je informeren, inspireren en ga vooral aan de slag met 3D printen!

 Wat is 3D printen en hoe werkt het?  3D printen en kunst - Eric van Straaten
Wat is 3D printen precies en hoe werkt het? Lees over 3D printers voor thuisgebruik en ontdenk met welke materialen er nu al 3D geprint wordt. Dacht je dat je met 3D printen alleen plastic bekertjes kunt maken? Niets is minder waar. 3D printen wordt op veel gebieden toegepast, zoals kunst en design, maar ook film en animatie, de medische industrie en voor het vervaardigen van hoogwaardige prototypes. Laat je inspireren door de scala aan mogelijkheden.
 Aan de slag met 3D printen  Customize met 3D printen
Wil je zelf aan de slag met 3D printen? Lees hier waar je moet beginnen en wat de verschillende manieren zijn om je eigen 3D geprinte objecten te maken. Customize! De leukste manier om te ontdekken hoe je met 3D printen gemakkelijk een eigen draai kunt geven aan je producten. Personaliseer je sieraden, je telefoonhoesje, maak een action hero van jezelf en veel meer…