Facto Congres

Facto Congres: Innoveer nu

In een steeds sneller veranderende wereld is het ook voor facility management noodzakelijk continue te innoveren. Want of het nu om facilitaire producten, diensten, processen of manieren van samenwerking gaat, ook voor FM geldt: stilstand is achteruitgang.
Alle reden dus voor een congres over facilitaire innovatie met als titel: Innoveer!

11 aansprekende workshops
U kunt 3 interessante workshops volgen deze dag. Er worden cases besproken van o.a. CZ, NS en TenneT. Leer hoe zij innovatie binnen hun organisatie inzetten.
Incl. 2 live-demo’s:
1. 3D printing binnen Facility Management (verzorgd door Ground3d)
2. Slimmer samenwerken (verzorgd door Google)

 Netwerken tijdens lunch en borrel
Naast een interessant plenair programma en praktische workshops, is er tijdens het congres volop gelegenheid om elkaar te ontmoeten. Bijvoorbeeld tijdens de lunch en de borrel na afloop.

Interessant plenair programma
In de 2 plenaire ochtendsessies deelt Wouter van der Burg zijn ervaringen van de afgelopen 10 jaren in de innovatiewereld. Sander Allegro gaat in op o.a. actuele innovaties en ontwikkelingen in de gastvrijheidsindustrie. In de middag vertelt cabaratier Joep van Deudekom hoe u succesvoller dan uw collega’s wordt.

De 3D-printer: icoon van een nieuw tijdperk (incl. live-demo 3D printing)
Ontwikkelingen in de laatste decennia leiden tot een nieuwe wereld waarin producten op maat, on-demand en lokaal worden geproduceerd. In combinatie met het internet biedt de 3D-printtechnologie kansen voor nieuwe business-modellen en samenwerking en zet het de productieketen op zijn kop. “Democratisering van productie” is de belofte van een nieuw tijdperk, waarin de grenzen tussen producenten en consumenten vervagen en we niet langer afhankelijk zijn van massaproductie.

Ground3d geeft tijdens deze presentatie antwoord op de volgende vragen: wat is 3D-printen precies, hoe werkt het en wat kun je ermee? Daarnaast maken we een vogelvlucht door de ontstaansgeschiedenis van 3D-printen, komen huidige succesvolle toepassingen aan bod, wordt het duidelijk waarom deze techniek juist nu een hype te noemen is en werpen we een blik op de toekomst. Kennisdeling en verdere ontwikkeling is essentieel om de mogelijkheden van 3D-printen optimaal te benutten en innovatie te stimuleren.

Tijdens de workshop wordt er een live-demo 3D printing uitgevoerd.

Inschrijven
Je kunt je hier inschrijven voor het Facto Congres. Voer onderstaande kortingscode in, en ontvang €50.- korting op de toegangsprijs!
Kortingscode: 1706489 Ground3d

 

facto congres