XYZ Shaping Free Dimensions expo

Ground3d exposeert het beste van 3D printen in CNCPT13

Het is eindelijk zover, onze eerste pop-up expo XYZ, Shaping Free Dimensions opent op 5 april haar deuren in Amsterdam! Vanaf 17:30 vindt de opening plaats in gallery CNCPT13 op de Prinsengracht 266 in Amsterdam.

De expo is een initiatief van Ground3d en is een samenwerking met all-in-one concept gallery CNCPT13.

Het interieur van de expo doet denken aan een futuristische wereld waarbinnen unieke kunstwerken die middels de 3D print techniek geproduceerd zijn worden gecombineerd met vintage design en antieke kunst, schilderijen van kunstenaar G-BRECHT prijken aan de muren. Daarnaast zijn er 3D printers aan het werk die ter plekke kunstobjecten produceren. We maken elke dag een participerende kunstenaar of designer bekend.

De eerste die we bekendmaken is Bram Geenen, ontwerper van de alom bekende Gaudi Stool en Chair. Inmiddels zijn deze ontwerpen van Geenen met recht een van de klassiekers op gebied van 3D geprint design te noemen. Hij baseerde de vorm van zijn kruk en stoel op berekeningen van Antoni Gaudi die met hangende kettingen de perfecte vorm van een sterke constructie berekende. Prachtig gevormde en superlichte zitobjecten zijn het resultaat van Geenen.

Kom morgen terug op de website om de volgende bekendmaking niet te missen!