kpmg en ground3d

Ground3d + KPMG 3D print event

Disruptive Innovation: 3D Printers

Binnenkort hebben we allemaal een 3D printer. Dan printen we onze eigen telefoons, sieraden en meubels gewoon zelf.  Dit aldus de innovators zelf, maar hoe ver is de 3D printing techniek op dit moment eigenlijk?

Op woensdag 8 mei organiseert Ground3d, in een unieke samenwerking met KPMG, een event om samen met de deelnemers, experts en de laatste 3D startups het net op te halen met betrekking tot de innovaties die nu plaatsvinden in het Nederlandse 3D printing landschap.

Tijdens dit event kun je de 3D experience zien, voelen en beleven. Je ziet 3D printers in actie, maar ook de meest innovatieve start-ups op het gebied van 3D printen. Kortom een mooie manier om te zien wat de impact van deze radicale innovatie is!

Een aantal experts zullen hun visie geven op de ontwikkelingen in het 3D printing landschap: welke toepassingen zijn er nu al mogelijk en wat brengt de toekomst ons? Ook zal KPMG haar visie geven op 3D printen en fraude. 3D printen maakt het mogelijk om in theorie alles te printen, van wapens tot design items,waardoor fabrikanten op een andere manier om moeten gaan met de “namaak” industrie.

Het event zal plaatsvinden op het KPMG hoofdkantoor te Amstelveen (Laan van Langerhuize 1) en zal vanaf 15.00 uur van start gaan. Vanaf 17:00 is het tijd voor een borrel en kun je 3D printers in actie zien, evenals bijzondere 3D geprinte objecten. Met o.a. 3D BuilderChocolate & Foam en Peggy Bannenberg.

Sprekers: o.a.

– Bart van der Schueren (Materialise)

– Hans van Toor (3D printing entrepeneur)

– Frank Voskeuil (KPMG)

Het event is gratis te bezoeken, wel is het (ivm badges en catering) vereist om aan te melden via: http://www.meetup.com/Ground3d/events/115579662/