BID awards

Ground3d.nl officieel gelanceerd!

Gisteren is Ground3d.nl officieel gelanceerd tijdens de Big Improvement Day in Amsterdam!

Rogier van der Heide (Chief Design Officer Philips Lighting) maakte de lancering officieel op het podium, waarna het Ground3d team 3D print demonstraties gaf samen met Bram de Zwart van Freedom Of Creation. Ook werden gasten 3D ingescand door Charles Casterman van Reality4. De Cube 3D printer trok veel bekijks en we hadden prachtige 3D geprinte objecten van onder andere Theo Jansen, Bram Geenen, Bo Janzen en DUS Architects om te laten zien. Ook Ali B werd ingescand weet nu alles over 3D printen.

De Big Improvement Day  is hét platform voor inspirerende ontmoetingen, vernieuwende inzichten en grensoverschrijdende samenwerkingen.
De vier awards die tijdens BID door Pernille La Lau werden uitgereikt waren door Ground3d ontworpen en gemaakt. De Lef Award werd met trots uitgereikt aan André Kuipers, samen met een glaasje champagne uit de 3D geprinte glazen van DUS Architects. De Derde Dinsdag Award was voor Diederik Samsom, Jan Dekker, directeur van 24 Kitchen, sleepte de ID Award in de wacht en Armin van Buuren de BID award die wordt uitgereikt aan dé ondernemer van het jaar.

Ground3d heeft een fantastische dag beleefd met inspirerende ontmoetingen. Met veel enthousiasme is het nieuwe jaar voor Ground3d ingeluid!