jigsurf8

Ground3d or not Ground3d?

Hoi allemaal! Ik ben Daan en ben woonachtig in het mooie Amsterdam. Ik ben nogal nieuw in de driedimensionale wereld, maar ben van plan deze samen met jullie te gaan ontdekken. De wereld van 3D begon mijn interesse te wekken vanaf het moment dat ik hoorde dat het allerlei duurzame oplossingen biedt voor de gezondheidszorg. Nu maakte mij dat nieuwsgierig naar wat de mogelijkheden eigenlijk waren met deze apparaten, en neem ik jullie graag mee tijdens mijn zoektocht. Ook ik zal wekelijks met jullie bespreken wat hot or not ofwel Ground3d or not Ground3d in de 3D-wereld is.

Naast het feit dat 3D print industrie veel mogelijkheden biedt voor de gezondheidszorg, gaat mijn interesse hierin verder dan dat. Je zou kunnen zeggen dat ik een fanatiekeling ben als het aankomt op het uitoefenen van mijn hobby. Ik besteed erg veel tijd aan skateboarden, surfen en snowboarden. Het is zeg maar een soort lifestyle geworden. Ook als ik het niet uitoefen ben ik er mee bezig. Hoe gaaf zou het zijn om je eigen plank te ontwerpen en deze dan óók nog eens zelf uit te printen. Of wat dacht je van je eigen ontworpen schoenen? Zo liep Ook Michael Phelps afgelopen zomer in Rio op de 3D geprinte schoenen van Under Armour zijn glorie tegemoet. grounded? Lijkt me wel!

Benieuwd naar deze kekke schoentjes? Lees dan hier verder!:

http://www.ground3d.nl/ground3d-or-not-grounded-olympisch-atleten-trekken-3d-geprinte-schoenen-aan/

Of laten we nog groter denken, een zelf ontworpen auto!? Nu denk je misschien waar heeft die gast het over, maar Olli is een zelfrijdende auto die bestaat uit 3D geprinte onderdelen. Een zelfrijdende én 3D geprinte auto als dat niet grounded is dan weet ik het ook niet meer!

Lees hier meer over Olli!:

http://www.ground3d.nl/grounded-or-not-olli-een-zelfrijdend-busje/