LUXeXceL 1

Maak kennis met LUXeXceL: wereldwijd de enige die in staat is om functionele optische componenten te printen

Innovaties in de wereld van de 3D-printer zorgen voor een stroom aan nieuwe mogelijkheden. Van consumenten die thuis printen tot grote spelers op de zakelijke markt die beter kunnen inspelen op de wensen van haar klanten. Eén van deze spelers is LUXeXceL. Een innovatief bedrijf dat gericht is op het printen van volledig gladde oppervlakken, onder andere te gebruiken voor optieken en lenzen.

Printoptical © technology
LUXeXceL biedt business to business printing services aan. Het bedrijf is gespecialiseerd in het 3D-printen van optische componenten en heeft een aantal vernuftige patenten. Waaronder Printoptical © Technology, waarmee transparante, gladde oppervlakkes te printen zijn. Waar andere 3D-printers in lagen printen is het met Printoptical © Technology mogelijk om gladde oppervlakken te printen, zonder grove lijnen. Wereldwijd is LUXeXceL de enige die in staat is om functionele optische componenten te printen.

Nog meer helderheid
Het printen van transparant materiaal heeft recentelijk een duw in de rug gehad. Dankzij het nieuwe “Lux-Opticlear” is het mogelijk om met nog meer helderheid te printen. Dit is een welkome aanwinst voor de optische industrie, maar uiteraard zijn er nog tal van toepassingen te bedenken.

Wat biedt de toekomst?
Later dit jaar komt het bedrijf met een online platform waarmee men eenvoudig een design kan uploaden. Het design kan rechtstreeks vanuit een CAD file worden geprint. Constant blijven verbeteren en innoveren. Dat is de missie van LUXeXcel. Want, veranderingen volgen elkaar snel op.

Kijk voor de laatste ontwikkelingen en nieuws op de LUXeXceL website.