20151212_103212

MakerPoint 3D Concept Store nu ook in Utrecht

MakerPoint opent een 3D Concept Store voor consumenten en professionals in hartje Utrecht. Onder het motto ´Everyone is a Maker´, kan iedereen bij MakerPoint ‘maker’-producten zoals 3D printers, 3D scanners, 3D materialen, 3D software zien, gebruiken en kopen. 

3D technologie neemt een enorme vlucht en steeds meer professionals en consumenten ontdekken de ongekende mogelijkheden. 3D-printers en -scanners worden betaalbaarder en eenvoudiger in het gebruik. Bovendien komen er steeds meer programma’s op de markt die het iedereen mogelijk maken op eenvoudige wijze zelf producten te ontwerpen. MakerPoint maakt dit nu nog toegankelijker met al weer de vijfde winkel waar iedereen terecht kan voor vakkundige ondersteuning om zo vol vertrouwen te starten met deze fantastische technologie.

Iedereen is een ‘maker’
Een MakerPoint 3D Concept Store is een plek waar je terecht kunt om je ideeën te verwezenlijken. Met een brede selectie betaalbare 3D-printers, scanners en materialen hebben we voor iedereen en voor iedere toepassing het juiste product. Wil je nog niet direct een apparaat aanschaffen, dan kan Makerpoint je ondersteunen met 3D-ontwerpen, 3D-scannen en 3D-printen.

Zo kun je in de winkel professionele 3D-scans laten maken die je vervolgens weer zelf kunt printen. Laat ook jezelf, je beste vriend of favoriete object ter plekke scannen en print daar direct een beeldje van. Bij MakerPoint maken ze van iedereen een ‘maker’.

Feestelijke opening
Op 12 februari 2016 opent wethouder Kreijkamp op feestelijke wijze MakerPoint Utrecht en onthult Makerpoint een eerste samenwerking tussen MakerPoint en de gemeente Utrecht. Er zijn demonstraties 3D-scannen en natuurlijk wordt er veel 3D-geprint. Kom ook een kijkje nemen en maak kans op één van de gratis 3D-selfie scans. Vanaf 15:00 uur is iedereen welkom voor een onvergetelijke 3D middag.

Je vindt de MakerPoint 3D Concept Store in de Donkerstraat 13.

De openingstijden zijn: dinsdag t/m vrijdag 10.00 – 18.00 uur (donderdag aansluitend koopavond tot 21.00 uur); zaterdag 10.00 – 17.00 uur.

Voor meer informatie: 
makerpoint.nl | facebook.com/makerpoint.utrecht | twitter.com/makerpoint