Peter Jansen, Julia.MGX

.MGX

Design label .MGX daagt topontwerpers uit om bijzondere producten te ontwerpen met 3D print  technologieën. De collectie bestaat uit prachtige lampen en meubels die een magische sfeer in je huiskamer scheppen. MGX combineert het beste van moderne en traditionele vakmanschap. De producten zijn geproduceerd met technologieën die het mogelijk maken om vormen te maken die anders onmogelijk te realiseren zouden zijn, neem bijvoorbeeld de schoonheid en complexiteit van de Quin lamp, deze zou op geen andere wijze gemaakt kunnen worden. Elk stuk wordt afzonderlijk getekend in 3D software en tot leven gebracht door middel van een laserstraal in epoxy of polyamide, en vervolgens zorgvuldig met de hand afgewerkt.

De topontwerpers en de hoogstaande technologien van .MGXvormen de perfecte combinatie voor een absoluut bijzondere collectie die vanaf 5 april te bezichtigen is tijdens de expositie XYZ van Ground3d in gallery CNCPT13.

. MGX is de ontwerpafdeling van Materialise NV, expert in rapid prototyping technieken. Voor meer informatie, bezoek www.materialise.com.

De producten die te zien zijn tijdens de XYZ expositie van Ground3d:

Xander Lust – Gamete.MGX
Jiri Evenhuis – Metropolis_II.MGX
Janne Kyttanen – Lotus.MGX
Bathsheba Grossman – Quin.MGX
Patrick Jouin – Bloom.MGX
Peter Jansen –  Julia.MGX
Luc Merx – Damned.MGX
Arik Levy – Black_Honey.MGX

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *