MyMiniFactory

MyMiniFactory Design Contest

Om het eenjarig bestaan ​​van hun 3D-print file sharing platform te vieren, heeft MyMiniFactory zojuist een 3D-print ontwerpwedstrijd aangekondigd, voor customizable iPhone hoesjes.

‘MyMiniFactory.com is een file sharing platform voor 3D-print objecten en modellen. De site is het resultaat van vele maanden hard werken door een team van ervaren 3D-ontwerpers. Het grote aanbod van gratis 3D-printbare voorwerpen stelt het groeiende aantal consumenten met een eigen thuisprinter tevreden.

Elk object is origineel en uniek, en alle ontwerpen zijn getest door het MyMiniFactory team op betaalbare 3D-printers, om kwaliteit en printbaarheid te verzekeren. MyMinifactory.com roept de wereldwijde gemeenschap van 3D-ontwerpers op, om hun objecten op het platform te uploaden. Mooie en functionele objecten worden dan blootgesteld aan de grote gemeenschap van liefhebbers die een bezoek brengen aan MyMinifactory.com. Binnenkort zullen ontwerpers geld gaan verdienen per download van hun objecten.

Ontwerpwedstrijd
In samenwerking met NinjaFlex Filament,  heeft product ontwerper Michele Badia van MyMiniFactory  een 3D-printbare iPhone canvas ontwikkeld. Dit canvas past in een speciaal ontworpen 3D-printbare, flexibele rubberen bumper, waardoor je je iPhone kunt customizen.

Ontwerpers van over de hele wereld kunnen hun eigen design inzenden tot 1 juni. Alle inzendingen zullen door MyMiniFactory getest worden op printbaarheid, waarna er vervolgens gestemd kan worden op de succesvolle designs. De winnaar ontvangt een Solidoodle 4 3D-printer.

Voor informatie over de competitie, klik hier. Voor overige informatie kun je terecht bij eva@myminifactory.com.