cover_przemiany 03

Opening design & technology festival in Polen

Vandaag is de opening van het Przemiany Festiwal in Centrum Nauki Kopernik, Polen (stad: Warschau), welke zal plaatsvinden van 5 tot 8 september.

Het is de derde editie van het design & technologie festival. Dit jaar is het thema “Power to the People” en onderdeel van het festival is onder andere een expositie met 3D-geprinte objecten. Ook lezingen, presentaties en workshops behoren tot het programma. Vooraanstaande wetenschappers, ontwerpers en innovators zullen hun licht laten schijnen op hoe innovaties in technologie ons leven zullen beïnvloeden.

Ground3d is gevraagd om een collectie van 3D-geprinte objecten van Nederlandse ontwerpers uit te lichten op dit festival in Polen. Wij hebben prachtige sieraden van Dyvsign, MCODE en Peggy Bannenberg en een Strandbeest (Animaris Geneticus Parvus) van Theo Jansen geselecteerd voor de expo. Vanaf vandaag zullen deze te bezichtigen zijn in Polen. Bovendien zijn deze en andere bijzondere 3D-geprinte producten vanaf vandaag te verkrijgen via onze kersverse Engelstalige magazine: GetGround3d! Binnenkort zal deze officieel gelanceerd worden.

De opening van het Przemiany Festiwal is vanavond vanaf 19:00 uur live te volgen via www.kopernik.org.pl.