EXO-L

Optimaal presteren dankzij 3D-print enkelbrace

Verzwik nooit je enkels met de EXO-L Enkelband

Met de EXO-L Enkelband kun je vrij en explosief bewegen zonder zorgen. De EXO-L Enkelband is een vinding van de Technische Universiteit Delft in samenwerking met het Erasmus Universitair Medisch Centrum Rotterdam.

Bij de ontwikkeling van de EXO-L Enkelband is gezocht naar een oplossing die zoveel mogelijk de enkel ondersteunt, maar ook een optimaal gevoel van vrijheid geeft.

De EXO-L is geen reguliere brace en geen tape, maar een externe enkelband die slim gebruik maakt van de anatomie en de natuurlijke beweging van de enkel. Het comfort wordt behaald door de 3D-scan en 3D-print technologie waardoor het product een perfect passend verlengstuk van jouw lichaam is.

Wil je zelf een keer de EXO-L Enkelband uitproberen dan kan dat via Ground3d. Op http://www.verzwiknooit.nl/ground3d kun je jezelf vrijblijvend aanmelden waarna je de EXO-L Enkelband kunt uitproberen!

Bij voetbal, hockey, korfbal, volleybal, basketbal, tafeltennis, badminton en handbal wordt de EXO-L Enkelband gebruikt op het hoogste niveau.