Dyvsign

Prachtige armbanden van Dyvsign op de Ground3d expo

Ook draagbare 3D geprinte kunstwerkjes maken deel uit van onze collectie tijdens de ‘XYZ, Shaping Free Dimensions‘ expo van Ground3d.

Dyvsign loopt voorop in de ontwikkelingen op het gebied van 3D-printen en zet dit om in bijzondere en exclusieve designs. De inspiratie voor haar designs haalt Yvonne van Zummeren (1984) uit kunstwerken. Als kunsthistorica ziet ze haar draagbare ontwerpen als een medium om het oorspronkelijke verhaal van de kunstenaar aan een groter publiek over te brengen.

“Tijdens mijn studie Kunstgeschiedenis kwam ik erachter dat ik graag meer over het verhaal achter het kunstwerk vertel, om mensen te enthousiasmeren over kunst. De armbanden, geïnspireerd op kunstwerken, worden geprint in een 3D-printer om het traditionele met het moderne te combineren.”

Al met al zijn de ontwerpen van Dyvsign heuse draagbare conversation pieces, zowel door het maakproces als door het narratieve en kunstzinnige concept.

Op dit moment bestaat de collectie uit drie verschillende modellen. La Gerbe, geïnspireerd op het gelijknamige werk van Matisse, is geprint in nylonpoeder (verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren). Het werk “La Danse des Voiles” van Picasso diende als inspiratie voor de andere armband uit nylonpoeder en de feministische Barbara Krüger was met haar “Your Gaze Hits the Side of my Face” de basis voor de armband wat deels uit geprint brons bestaat.

Kom de prachtige collectie van Yvonne van Zummeren bewonderen op de XYZ expositie van Ground3d bij gallery CNCPT13 en bemachtig je eigen exclusieve Dyvsign armband!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *