lay3rs

Printservice Shapeways nu beschikbaar bij Lay3rs in Eindhoven

In de ontwikkeling van 3D-Printen is er een enorm groeiende vraag naar de mogelijkheid van het uitprinten van zelfgemaakte 3D-ontwerpen.

Het populaire 3D-printbedrijf Shapeways biedt naast een marktplaats voor 3D-geprinte producten ook de mogelijkheid om via de website digitale designs om te zetten in echte producten. Er is een ruime keus aan materialen waaronder kunststof, staal en zelfs echt zilver en goud.

Wereldwijd heeft menig consument en bedrijf Shapeways reeds ontdekt en maakt daar al in grote getale gebruik van.

De communicatie tussen klant en  Shapeways vindt plaats via de website en e-mail. Daar zit dan ook een gat in de behoefte van veel professionele productontwikkelaars en bedrijven die op zoek zijn naar interactie en advies tijdens het productontwikkelingsproces.

Lay3rs is een jong bedrijf in Eindhoven en adresseert deze behoefte van consument en bedrijf met een balie, waar via direct contact met de specialist “in house” een dialoog mogelijk is om te komen tot het juiste ontwerp en verwachte printservice.

Door het verbinden van de Shapeways printservices met de dienst van Lay3rs, heeft de regio Eindhoven nu een uitstekende mogelijkheid om optimaal gebruik te maken van professionele diensten die nodig zijn bij rapid prototyping.

Deze service is vanaf 1 maart beschikbaar via Lay3rs op de Grote Berg 60 te Eindhoven, kijk op www.lay3rs.nl voor meer informatie.