3D-tekenaar Robokat (Katelijne Kenter) helpt creatievelingen en bedrijven met het uitwerken van hun ideeën in 3D. Omdat 3D-printen op zoveel manieren toepasbaar is, zijn de projecten waar Robokat aan werkt zeer verschillend.

Toepassingen

Katelijne modelleert onder andere: prototypes voor producten, relatiegeschenken, sieraden, promotie materiaal, film- of fotografie props, onderdelen van kunstprojecten…Maar ook het printbaar maken van bestaande modellen of UV-mapping voor full-color printing behoort tot de mogelijkheden.

Specialiteiten zijn bovendien: ‘character design’ en het verwerken van 3D-scans (portretten) in een object. Ze werkt dan ook met zowel geometrische (solid modelling) als organische vormen (digital sculpting).

Samen tot een goed concept komen

Een mooi resultaat begint met goed kijken naar de mogelijkheden en gezamenlijk overleg: wat zijn de juiste keuzes voor materiaal, printtechniek, vorm en formaat… Of u nu al helemaal weet wat u wilt of nog wat hulp kan gebruiken bij de beginfase van een idee; Robokat denkt graag met u mee over concept en uitwerking.

Kosten

De kosten van het ontwerpen en modelleren zijn afhankelijk van de complexiteit en dus het aantal uren/dagen dat het model nodig heeft.

De 3D-printkosten hangen nauw samen met materiaal en volume. Klik hier om alvast een idee te krijgen over hoe grootte en printkosten zich verhouden.

Waar moet u aan denken bij het aanvragen van een offerte?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw project? U kunt altijd bellen met +31(0)6 – 270 971 76 of een email sturen naar kat.kenter@gmail.com.

Het is dan handig om alvast na te denken over de volgende onderwerpen: Wat is het doel van het model/de 3D-print? Heeft u al een idee welk materiaal u wilt gebruiken en wat het formaat van de print zou kunnen zijn? Denkt u aan één of meerdere kleuren? Wat is de termijn waarop u het nodig heeft? Houd er rekening mee dat het modelleren wat tijd kost en het 3D-printen zelf ook zo’n 5 tot 10 werkdagen kan duren. Als u al schetsen heeft of ander beeldmateriaal, is het nuttig om deze alvast te mailen (Hierbij wordt copyright uiteraard gerespecteerd).

Contact

ROBOKAT – Katelijne Kenter

Amsterdam

T: +31(0)6 – 270 971 76

E: kat.kenter@gmail.com

W: www.robokat.nl