SUUZ - Love Sweep

SUUZ

SUUZ

Visie & missie
We bestaan voor meer dan 99% uit hetzelfde DNA, en TOCH is ieder mens en elke relatie uniek. Wij vinden dat de producten die je koopt daar op moeten aansluiten; op die laatste 1%, die jou “JOU” maakt.

SUUZ wil het daarom voor iedereen mogelijk maken persoonlijke sieraden en accesoires te ontwerpen en te dragen. SUUZ ontwikkelt hiervoor web applicaties en koppelt deze aan een 3D Printer om het ook nog eens super makkelijk te maken voor iedereen.

Persoonlijke juwelen – die jouw verhaal vertellen
SUUZ heeft een serie sieraden ontworpen die worden afgemaakt aan de hand van het verhaal dat jij wilt vertellen.En daarin gaan we een stuk verder dan simpelweg graveren. Het verhaal = het sieraad, de hele vorm wordt opgebouwd aan de hand van jou invoer. Maak een ring met je levensmotto of met de naam van iemand die bijzonder voor je is. Bijna alles wat we maken is uniek, persoonlijk, en met een 3D Printer gemaakt.

De belofte van 3d printen
Sinds de jaren ’50 van de vorige eeuw is massaproductie gewoon. Iedereen consumeert ongeveer dezelfde producten.Met de opkomst van 3D printen wordt het betaalbaar om voor iedereen persoonlijke producten te produceren. Behoud van identiteit en sociale identiteit staan voorop.

We hebben grondig onderzoek gedaan naar de “ervaren waarde” van sieraden. Hierbij ondekten we dat een groot deel van de (emotionele waarde) wordt toegevoegd door de gever en het bijbehorende verhaal. Zelfs met een beperkt budget kan je een onbetaalbaar mooi cadeau geven!

Het team achter SUUZ
Het team achter Suuz bestaat uit een zestal mannen, 2 product ontwerpers, 2 interactie ontwerpers en 2 programmeurs. Deze harde kern wordt aangevuld door een team van blogsters, en mode adviseurs.  SUUZ ontwikkelt en ontwerpt alles in huis, dit geeft ons de vrijheid om te maken wat  jullie maar willen.

Tijdens de XYZ expo van Ground3d kan iedereen zelf SUUZ sieraden ontwerpen en laten printen van nylon, zilver of verguld.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *