2015-09-12 16.11.47

TED Talk over de Open Hardware beweging

Afgelopen maand zijn we afgereisd naar Madrid om daar op TEDxMadrid te spreken over onze ervaringen wat betreft de Open Hardware beweging. TED is voor ons een geweldig platform om te laten zien waar we mee bezig zijn en te delen wat we zien gebeuren in de movement.

Een belangrijke punt wat we afgelopen jaar steeds terug zagen komen is hoe de beweging volwassen aan het worden is. Wevolver co-founder Bram Geenen verteld hier meer over in onderstaande TEDx Talk!

Voor de TED talk heeft Bram heel Madrid nog rond gescheurd achter op de scooter om de OpenROV op tijd te krijgen om als demo te tonen op het evenement.

Over Wevolver
Makers vandaag de dag maken goedkope protheses, technologie om oceanen mee te ontdekken en satellieten die de ruimte ingaan. Ze leren over technologie, lossen uitdagingen op en veranderen tegelijk de manier waarop we met educatie, economie & wetenschap omgaan.

Wevolver is een platform waar makers engineering projecten vinden zoals drones, robots en 3D-printers. Het bedrijf is gevestigd in London en Amsterdam en is gespecialiseerd in uitdagende open-source hardware projecten evanals  projecten met een grote sociale impact.