Twikit award

Twikit: Nooit meer saaie awards

Saaie en standaard awards zijn vanaf nu verleden tijd. Drie vrienden, Martijn, Gijs en Georges lanceren hun bedrijf Twikit waarmee je leuke en persoonlijke 3D geprinte trofeeën kunt maken.

Het Belgische bedrijf maakt het voor iedereen mogelijk om met de online configurator  in een paar eenvoudige stappen hippe awards te maken voor die bijzondere momenten. De medailles en trofeeën worden door i.materialise 3D geprint en wereldwijd verstuurd.

“We zien onszelf als een exponent van het “maker” tijdperk met een sterk consumentgericht uitgangspunt. We willen dat mensen hun producten zelf kunnen aanpassen op de meest eenvoudige manier. Iedereen kan ontwerpen aanpassen en personaliseren met onze intuitieve configurator”, aldus  Martijn Joris, een van de oprichters.

“Het online platform biedt mensen te mogelijkheid om hun creaties met de beste 3D print technieken te laten maken. Ons doel is om wat van het maakproces in de handen van de consument te leggen. Dit zal ongetwijfeld leiden tot nu nog ondenkbare applicaties.”

 

Via i.materialise

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *