Ucreate3D

Ucreate3D: Een platform voor 3D geprinte cases

UCreate3D is een nieuw platform gecreëerd door 2 Nederlanders. De een zit in San Fransisco ( Vincent van der Poll) en de ander in Hong Kong( Koen Munneke). UCreate3D wordt een platform voor het zelf maken van zelf ontworpen 3D-geprinte cases voor telefoons en tablets.

Het Nederlandse duo heeft een passie voor kwaliteit en hun geheim is eersteklas materialen. Zodra de case 3D geprint is worden er nog drie lagen aangebracht: een speciale grondlaag, laagje verf en tot slot een sterk high-end laag die afkomstig is uit de auto-industrie.

Gebruikers hebben de mogelijkheid om hun eigen smartphone en tablet cases aan te passen met een afbeelding en tekst. De cases bestaan uit twee delen: een frame dat de zijkanten bedekt en een paneel voor de achterkant. Zowel het frame en de achterkant kan worden aangepast op persoonlijke smaak. De gebruiker kan makkelijk van achterpaneel wijzigen door het ontwerpen van verschillende panelen. De cases kunnen helemaal zelf ingevuld worden met allerlei logo’s, letters en cijfers. Tot nu toe nog in 7 kleuren te bestellen.

Via Indiegogo kan jij de jongens een handje helpen en daar zitten voordelen aan: Jij kan als een van de eerste de producten ontvangen. Doe je voor $1500,- mee dan ben je de superheld en krijg je een limited edition case, voor de rest van je leven ! Heb je het niet zo breed en wil je de jongens steunen dan kan je met minimaal $10,- ook gewoon meedoen. Doe mee voor $ 39,- en je krijgt een smartphone case en voor $79,- krijg je een tablet case.

Momenteel zitten de jongens op ongeveer $15.000 en zij hebben nog ruim twee weken de tijd om $20.000 op te halen.

Vind jij het een goed idee ? Zie het onderstaande filmpje en steun ze !

 

UCreate3D IndieGoGo Campaign Moviefrom Vincent Van de Poll on Vimeo.

Bron: 3dprintingindustry

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *