Ultimaker

Ultimaker 3D printers

Ultimaker

De Ultimaker is een Nederlandse DIY-3D printer, die wordt beschouwd als een van wereld´s beste in zijn prijsklasse. De Ultimaker word geroemd vanwege zijn printsnelheid en een resolutie van 0,02mm binnen bereik.

De Ultimaker is geschikt om te printen met biologisch afbreekbaar filament (PLA) en daarom, vanuit een milieu-vriendelijk oogpunt, een uitstekende keus om items mee te fabriceren. Met al meer dan 1000 Ultimakers verkocht te hebben in het eerste jaar wordt Ultimaker tot de pioniers van het 3D printen, Open Source Hardware (OSHW) en de makers-industrie gerekend.

Dat de Ultimaker een DIY-kit is, die je zelf in elkaar moet zetten, onderscheid hen van tal van

andere 3D printers. Door het gebruikersvriendelijke en efficiënte design willen ze het bouwen

tot een prettige ervaring maken. Klanten hebben grote voordelen door deze assemblage, hierdoor kunnen ze gemakkelijk upgrades implementeren in hun Ultimaker en deze onderhouden.

Ultimaking Ltd, het bedrijf achter de Ultimaker, is erop gebrand om 3D printen een betere, laagdrempelige en leuke ervaring te maken voor iedereen.

Tijdens de XYZ expo van Ground3d kan iedereen met eigen ogen zien hoe het 3D print proces werkt op de Ultimaker 3D printers.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *