3DprintTelefoonhoesje-iPhone-5

Vanaf je luie stoel een uniek telefoonhoesje ontwerpen

Moogue introduceert eenvoudig 3D-printen voor de consument. De oprichters van het het bedrijf, Sebas Okkerman en Thijs Vernooij, hebben twee jaar gewerkt aan een online tool, waarmee de consument eenvoudig real time in de browser zijn eigen stempel kan drukken op een bijzonder product. De website werkt in iedere moderne browser, er is dus geen plug-in of app vereist. Hierdoor kun je bijvoorbeeld gewoon vanaf de bank met je tablet een uniek telefoonhoesje ontwerpen en bestellen.

De jongen ondernemers willen consumenten bieden waar ze naar verlangen, namelijk: keuzevrijheid, authenticiteit, design en gemak.

Via www.3DprintTelefoonhoesje.nl bestel je je eigen hoesje voor 36,50 euro. Door middel van het doorlopen van een aantal eenvoudige stappen is je eigen design een feit. Je ziet direct driedimensionaal in je browser hoe je ontwerp eruit ziet. Zo kies je eerst hoe je bumper eruit moet komen te zien, en ga je vervolgens verder met het kiezen van een achtergrondpatroon, een afbeelding, een kleur en kun je als laatste ook een tekst toevoegen. Je kunt zelfs je eigen ontwerp plaatsen op het type toestel waar het voor bedoeld is, alsof je het bijna kunt vastpakken.

“Jij bent de designer, er is geen tussenkomst van een techneut meer nodig. Het 3D geprinte telefoonhoesje met jouw eigen ontwerp valt binnen afzienbare tijd bij je in de brievenbus” aldus Sebas Okkerman van Moogue.

De website is mooi ontwerpen, clean en easy-to-use, zeker voor een tool met zo veel opties.

In de toekomst zal Moogue dezelfde online tool inzetten voor andere consumentenproducten. We zijn erg benieuwd!

Meer informatie: www.moogue.com, www.3DprintTelefoonhoesje.nl