SONY DSC

Wereldprimeur op de Wallen: je eigen 3D mini me kerstkaart

De Amsterdamse start up Minify Me verrast de Wallen met een wereldprimeur: de allerkekste kerstkaart ooit. In de Ton Ton club verrijst de unieke en spectaculaire 3D-scanner van het bedrijf, waarmee bezoekers in een sciencefictionachtige lichtcapsule een full-body scan van zichzelf kunnen laten maken. En het leukste deel moet dan nog komen…

Wie plaatsneemt op de draaiende plaat ziet luttele minuten later een afbeelding van zichzelf, volledig in 3D. Door middel van ‘augmented reality’ is deze meteen ter plekke te bekijken via een gratis app op je smartphone met de bijgeleverde papieren kerstkaart. Een unieke interreële kerstwereld met jouw 3D selfie als stralend middelpunt. Geen standaard e-mailkaart dus, maar een echte Kerstkaart 2.0, helemaal 2014.

Natuurlijk kun je deze kaarten bijbestellen zodat je jezelf nu eens echt kunt delen tussen je vrienden en familie. En mocht je daarin nog een stap verder willen gaan, je kunt ook een levensecht wit standbeeldje van jezelf laten maken, op 1:16 formaat. Deze krijg je niet meteen mee maar wordt binnen 2 weken in een mooi doosje afgeleverd. Als je dus snel bent kun je jezelf nog onder de kerstboom zetten.

Launchparty
De kekste kerstkaart aller tijden wordt in 2014 gelanceerd door Minify Me en is een echte wereldprimeur op de Amsterdamse Wallen.

Locatie: Ton Ton club
Adres: Sint Annendwarsstraat 6, 1012 HC Amsterdam
Zondag 7 december vanaf 14.00 tot 18.00 uur