Ground3d Demo

Congres ‘De toekomst is nu’

Gisteren was Ground3d aanwezig bij het congres ‘De Toekomst Is Nu’. Dit vond plaats bij SVGB Kenniscentrum; samen met partners bouwt SVGB aan goed beroepsonderwijs voor kleinschalige beroepsgroepen met specialistisch vakmanschap.

Het congres is bedoelt om de bezoeker te verbazen, prikkelen en shockeren door middel van interessante sprekers en met opmerkelijke resultaten van een groot innovatie onderzoek binnen de beroepswerelden van gezondheids-, creatieve- ambachtelijke techniek en restauratietechniek. Er wordt een realistisch beeld van de nabije toekomst geschetst, tot 2025.

Gewapend met de CubeX Trio, creëerde Ground3d een hoek waar de bezoekers prints in verschillende materialen konden aanschouwen en aanraken. Nylon, roestvrij staal en PLA zijn enkele voorbeelden van materialen. Tegelijkertijd was de CubeX druk bezig met printen, zodat de bezoekers  het 3D-printen live konden ervaren.

Daarnaast was dit de aftrap van de cursus die Ground3d in samenwerking met SVGB ontwikkelt voor ondernemers. De 3D Experience Day is voor ondernemers en ondernemende werknemers die klaar willen zijn voor de toekomst waarin 3D-technologie onmisbaar is. Klik hier voor meer informatie over de cursus!