Een markt voor 3D-geprinte eindproducten: realistisch of onwaarschijnlijk?

Is het waarschijnlijk dat een markt voor 3D-geprinte eindproducten ontstaat? Dit is een belangrijke vraag die relevant is voor een groot aantal partijen. Een bevestigend antwoord zou ertoe leiden dat verschillende markten in grote mate ontwricht raken. Dit biedt zowel kansen als uitdagingen; hoe reageer je als marktpartij op een dergelijke ontwikkeling? Hoe speel je als potentiële markttoetreder in op een dergelijk scenario? En hoe dienen actoren binnen de 3D-printindustrie hiermee om te gaan?

Experts zijn niet eenduidig in hun antwoord op de vraag of een markt voor 3D-geprinte eindproducten realistisch is. Daar komt bij dat de factor ‘tijd’ een onzekere variabele vormt; als deze markt inderdaad ontstaat, wanneer dan? En wat is het juiste moment om in te stappen? Om enig houvast in deze onzekerheid te scheppen organiseren 3Dutch, Eriks en Aimforthemoon 30 juni aanstaande een event waar niemand minder dan Dr Phil Reeves zijn deskundige mening met ons zal delen.

Voor 3Dutch is het inmiddels al het vierde event dat ze organiseren dat gerelateerd is aan 3D-printen. Des te interessanter dat ze dit keer de handen ineen hebben geslagen met Aimforthemoon en Eriks. Beiden zien kansen in 3D-printen; Aimforthemoon als startup en Eriks als grote speler in de 3D-printindustrie. Het feit dat dit collectief uit verschillende onderdelen bestaat, biedt een voorbode van goede discussie. Bij deze dan ook een aanrader om de kans hierbij aanwezig te zijn niet te laten schieten. Al is het al vanwege de sfeervolle ambiance van hotel Zoku waar het event plaatsvindt.

Aanmelden
Aanmelden kan via meetup of door een mail te sturen naar info@3dutch.org

Datum: 30 juni om 14:00u
Locatie: Weesperstraat 105