NTR - 10xBeter

Ground3d in het programma 10xBeter van de NTR!

Een paar weken geleden is NTR op bezoek geweest bij Ground3d om een item te filmen over 3D-printen voor het programma 10xBeter, met als thema kerst is ’10xBeter’ met 3D-geprinte kerstballen.

Sinterklaas is weer het land uit, en kerst staat weer bijna voor de deur. Kerstbomen worden weer opgetuigd en de kerstballen worden uit de kast gehaald. 3D-geprinte kerstballen maken de kerstperiode nog leuker. Samen met NTR zet Ground3d zijn missie voort om op een laagdrempelige manier te informeren over 3D-printen.

Kijk morgen 11 december om 19.25 uur naar 10xBeter op Nederland 2!

Bekijk hier de preview van de uitzending!

10xBeter
10xBeter is een programma van de NTR met in elke aflevering tips voor een beter leven. Deze reeks staat in het teken van buiten leven. Presentator Harm Edens ontmoet mensen met inspirerende ideeën en levenswijzen. Zij maken duidelijk waarom je gelukkiger wordt van buiten leven: leven in en met de natuur en activiteiten ondernemen in de buitenlucht. In de vijf afleveringen o.a. tips voor een hippe daktuin, genieten van het leven in een varend bad in de Rotterdamse haven en: hoe tover je het dak van een foeilelijke parkeergarage om tot levendige buitenplaats? Dit en nog veel meer. In elke aflevering vertelt Hans Dorrestijn bovendien een bijzonder vogelverhaal. (www.ntr.nl)